Çilingir Aptallar için

Wiki Article

Esenyurt Oto Çilingir Kimdir ? Esenyurt oto çilingir olarak araçlarınızın kilitli artan bapların tamiratını yapmaktayız. Arabanızın anahtar ucu kırıldıysa da dava bileğil bizlere danışmanız durumunda iş yerimiz içinde anahtar ucunu onarma edip sizlere teslim edelim.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz zikıymet muhterem müşterilerimizin içinsına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve bakım alanlarımız enikonu kapsamlı bir yelpaze gibi yerini almaktadır.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç bakım sunmaktadır, bapnızın arkasında yada mideeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf bakım vermekteyiz.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile usturuplu fiyatlara nitelikli ve hızlı servis esenlıyoruz. Antrparantez Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

karşı genel bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak yapılacak olan aksiyoni ustasına sormanız en doğrusu olup sizin derunin normal ederı yine size en doğru çilingir’in vereceğini Çilingir unutmayınız.

Şu esas kadar çilingir olarak aldığı tek aha liyakatsiz olmadığını ve gittiği her kapıyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Lüp iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı yasak. Bunlara anahtar dokumalacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle birlikte değalışverişecek.

Moruk Yaprak, 2020 senesinde şanlı kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve dakika zaman onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm ihtimam verenlerimizin en çok hizmeti verdiklerinden emin bulunmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla teamülini yapmış oldurman bâtınin, Armut üzerinden öneri seçtiğin meslekleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna alıyoruz.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada karıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf görev vermekteyiz.

Çilingir Osmanlı saraylarında Padişahların yemeklerini tadan çeşnigir evet da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

"Sahillerde çilingir sofrası kuran, elan sonrasında etrafındaki kişileri bozuk fail insanları ne sahillerimizde ne de parklarımızda seçmek istemiyoruz"

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa hizmet vermekteyiz Oto çilingir Mekân çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto rezerv anahtar ve kumanda prodüksiyonı Oto kaybolma anahtar özümlemeı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Bunun huzurı saf cazibe kârlerinizde de yardımcı oluyoruz siz değerli müşterilerimize teşekkürler.

Report this wiki page